top of page
Familie Schutz - Martijn Izelle Seff Mila

Izelle Schütz 

Hoi! Ik ben Izelle, Mama van 3 prachtige kinderen. Wat fijn dat je mij hebt gevonden in deze speciale tijd!

 

Het is mijn wens dat je vol vertrouwen, liefde & goed geinformeerd mag toeleven naar de geboorte van je kindje.

Mijn Ervaring

Na de bijzondere, rustige en vooral mooie (HypnoBirthing) geboorte van mijn 3e kindje zou ik kunnen wensen dat ik dezelfde kennis en voorbereiding had voor mijn 1e twee kindjes. Maar juist die uiteenlopende ervaringen zijn nu een ijzersterk fundament voor mijn nieuwgevonden passie om HypnoBirthing® met toekomstige ouders te delen. Ik gun het namelijk iedereen om positief terug te kunnen kijken op de dit bijzondere moment.

Door invloed van media, negatieve en traumatische geboorteverhalen kunnen vrouwen onzeker en angstig zijn voor het komende geboorteproces. Door de angst en onwetendheid die heerst te doorbreken wil ik wil jou en je partner graag weer een rotsvast vertrouwen geven in je eigen lijf en de natuur. 

Het is dan ook mijn Missie om samen met zoveel mogelijk vrouwen en hun partners de optimale omstandigheden te creeeren voor een veilige, fijne, zachte, liefdevolle geboorte. Mocht je vragen hebben hoor ik heel graag van je!

Mijn Ervaring
Koningsdam Venice Holland America Line

Reizen

Terwijl ik de wereld rondreisde als Salon & Spa Manager aan boord van Holland America Line Cruiseschepen ontmoette ik mijn Nederlandse man.

De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan door met een team van gezondheidsproffesionals te werken komt nu goed uit!

Hermanus South Africa

Hermanus

Oorspronkelijk kom ik uit Hermanus, Zuid-Afrika. Hermanus is een relatief klein stadje aan de zuidkust van Zuid-Afrika en ligt op twee uur rijden van Kaapstad. De kustplaats staat bekend als de 'walvisobservatiehoofdstad' van Zuid-Afrika.Hermanus heeft de naam, maar feitelijk zwemmen langs deze hele kust overal walvissen.  wij wonen alweer sinds 2013 in Vlissingen.

Reizen & Hermanus

HypnoBirthing Zeeland

De geboorte van HypnoBirthing Zeeland! Ik wil de cursus HypnoBirthing graag toegankelijk maken voor iedereen in Zeeland, zeker omdat ik inmiddels heb mogen ervaren hoe waardevol een goede voorbereiding is! Mijn man en ik moesten ruim een uur rijden voor de officiële cursus. 

Het voordeel van mijn achtergrond is dat ik de cursus ook kan aanbieden in het Engels en Afrikaans. Zo kan ik nog meer toekomstige ouders bereiken enn een kans geven om andere toekomstige ouders te ontmoeten en de HypnoBirthing cursus te volgen. 

Schilder Izelle Schutz

Izelle's Art

Naast mijn passie om HypnoBirthing met jullie te delen heb ik ook een passie voor schilderen! Ik gebruik hierbij de combinatie van beeldhouwen en schilderen, waardoor 3D schilderijen ontstaan. 

Izelle's Art

Contact maken is de eerste stap! Ik vindt het fijn om van je te horen en beantwoord graag al je vragen over mijn cursus!

Veel Liefs, Izelle

bottom of page