HYPNOBIRTHING ervaringen

Couch
Lenic Lily.JPG

Lé-nic Pretorius

Ik heb 2 geweldige HypnoBirthing Geboorte gehad. Toen ik zwanger werd van onze eerste dochter, wist ik dat ik een natuurlijke bevalling wilde zonder medicatie.

cf2a79a7-bf4b-47a3-abfb-67f1f30e828c.jfi

Trudy Middendorp

Door de zwangerschapscursus kregen we meer vertrouwen om de bevalling op onze eigen manier en in rust te kunnen laten gebeuren.

259eaf9a-f82b-4c64-bb02-2f1b829b2211.jfi

Lotte Krijger

PRACHTIG GEBOORTE VERHAAL! De keizersnede van Kira-Leigh

 
De Geboorte / Bevalling van Lenic Sadie Pretorius

Ik heb 2 geweldige HypnoBirthing Geboorte gehad. Toen ik zwanger werd van onze eerste dochter, wist ik dat ik een natuurlijke bevalling wilde zonder medicatie, dus besloten we HypnoBirthing lessen te volgen om mijn ervaring tijdens de bevalling te verbeteren.

In een kalme, rustgevende omgeving, omringd door muziek in een zwak verlichte kamer en met behulp van mijn HypnoBirthing ademhalingstechnieken en visualisaties, was ik in staat om twee prachtige dochters te baren via de Marie Mongan HypnoBirthing Methode. Wat me het meest is bijgebleven van de HypnoBirthing technieken, is hoe diep je in jezelf kan gaan, door naar je lichaam te luisteren en je natuurlijke instincten te volgen. Geboorte zou niet als eng of pijnlijk beschouwd moeten worden, en ik zou HypnoBirthing ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich krachtig wil voelen tijdens de geboorte! We zijn sterker dan we denken, en door te leren hoe we onze bevallingservaring kunnen verbeteren door te ademen, te visualiseren en aanwezig en kalm te zijn.

Ik ben zwanger van mijn derde baby en HypnoBirthing is de enige manier voor mij om te voelen dat ik dit kan doen. Ik kan mijn baby gemakkelijk ter wereld brengen met een gevoel van rust en controle over mijn lichaam.

Lé-nic Pretorius

 

PRACHTIG GEBOORTE VERHAAL!
De keizersnede van Kira-Leigh🦋
-
Vandaag na een gekke bevalling zijn wij trotse ouders geworden van Kira-Leigh. Ze weegt 3,3kg en is 47cm lang. Geboren na 24 uur middels een keizersnede.
-
Vanmiddag ben ik bevallen. De hele bevalling is 180 graden tegenovergesteld van wat er wilde, maar wat heb ik veel aan de cursus gehad zeg! Ik heb mezelf rustig kunnen houden in alle gekke situaties waarin we zijn beland.
-
We hebben echt voet bij stuk kunnen houden in sommige situaties en heb me rustig kunnen houden met alle naalden, ondanks dat ik dat helemaal niks vond. Maar vooral 12 uur lang weeën opgevangen door de weeën opwekkers. Ik bleef steken bij 3cm, daarom kreeg ik een keizersnede helaas...
-
Ik heb het wel echt als een positieve ervaring gezien, ondanks dat het niet was wat we wilden. We waren echt een team samen en de golvingen zijn goed opgevangen en Milan deed allemaal lieve dingen waardoor het makkelijker werd. Ondanks dat het geen voortgang gaf was het heel mooi! En inderdaad mee met de flow en me overgegeven aan de situaties, maar wel met gezond verstand er naar gekeken.


Zeker wel geleerd op de cursus  Ben er echt dankbaar voor!

Lotte, Milan & Kira-Leigh

De geboorte / bevalling van Keira-Leigh
 
De Geboorte / Bevalling van Lynn

Wij hebben bij Izelle een hypnobirthing cursus gevolgd als voorbereiding op de bevalling van onze dochter. Door de zwangerschapscursus kregen we meer vertrouwen om de bevalling op onze eigen manier en in rust te kunnen laten gebeuren. Izelle geeft de cursus op een hele fijne en enthousiaste manier en heeft hierbij een mensgerichte aanpak. We hebben veel geleerd en kunnen HypnoBirthing Zeeland zeker warm aanbevelen.

Trudy, Mark & Lynn