top of page
Pregnant woman taking spa bath.jpg

Huren Bevalbad

Ben je overtuigd en overweeg je een waterbevalling voor de geboorte van jouw kindje? Bekijk hier voor de  mogelijkheden voor het huren van een bevallingsbad. Wil je meer weten over de waterbevalling? Lees dan een van onze andere adviespagina’s:

Pijnstillende werking

WATER WERKT ONTSPANNEND

Veel zorgprofessionals zien een bevalling in water als een natuurlijke vorm van pijnstilling Door het warme water ontspant je lichaam en wordt er endorfine aangemaakt. Endorfine heeft een pijnstillende werking, waardoor je beter weeën kunt opvangen. Hierdoor neemt de behoefte aan bijvoorbeeld lachgas of een ruggenprik af.

Makkelijker bewegen

GEWICHTLOOSHEID

In water ben je gewichtloos, waardoor je makkelijker kunt bewegen. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om bepaalde houdingen aan te nemen bij een waterbevalling dan bij een bevalling in bed. Het aannemen van andere houdingen bevordert de bevalling.

Kleinere kans op scheur of knip

WATER WERKT ONTSPANNEND

Veel vrouwen zien tegen een scheur of knip op. Een voordeel van een waterbevalling is dat de bevalling veelal meer geleidelijk gaat. Hierdoor wordt je perineum langzamer opgerekt. Daarnaast is het perineum soepeler door het warme water. Zo wordt de kans op scheuren of een knip veel kleiner bij een bevalling in bad.

Rustige start bij geboorte

RUSTIGE WATERBABY

Bij een waterbevalling wordt de baby in het water geboren. Dit zorgt voor een rustigere overgang voor de baby vanuit de baarmoeder. Baby’s die geboren worden met een waterbevalling worden waterbaby’s genoemd. Over het algemeen zijn waterbaby’s bij hun geboorte vrij rustig en wordt er niet of nauwelijks gehuild.

Ook prettig voor de partner

SAMEN BEVALLEN

De partner heeft een actieve rol bij een bevalling in bad. Zo kan de partner het bad opzetten en deze met water vullen. Daarnaast kan de partner de watertemperatuur in de gaten houden tijdens de gehele bevalling. Veel partners voelen zich hierdoor (nog) nuttiger.

Meer Weten?

bevalbad huren

Inclusief uitgebreid pakket Altijd inclusief uitgebreid bevallingspakket voor een veilige en hygiënische badbevalling.

Thuisbezorgd en opgehaald Wij bezorgen het bevallingspakket in jouw 36e week en halen het bevallingsbad na de bevalling weer bij je op.

Unieke Bevallings Garantie Wanneer je geen gebruik maakt van het bevallingsbad ontvang je van ons 75 euro retour

003Jodydeijnenphotography_nova.jpg

Wanneer je een bevallingsbad huurt via HypnoBirthing Zeeland profiteer je van de volgende voordelen:

Thuis geleverd én weer opgehaald

Wanneer je een bevallingsbad via Bevallingsbaden.nl huurt, wordt deze in de 36e week van de zwangerschap bij jou thuis afgeleverd. Je hoeft bij de huuraanvraag enkel de uitgerekende datum aan te geven en wij plannen de levering vervolgens voor jou in. 

Het bevallingsbad blijft net zo lang bij jou thuis, totdat je bevallen bent (meestal maximaal tot de 42ste week). Een dag extra is bij ons nooit een probleem. Na de bevalling zorgen wij er ook voor dat bad weer bij jou wordt opgehaald.

Inclusief uitgebreid bevallingspakket

Het bevallingsbad wordt altijd inclusief een uitgebreid bevallingspakket geleverd. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een hygiënische bevalling in water. Én alles in dit bevallingspakket is nieuw, dus hoef jij je geen zorgen te maken over de hygiëne. 

Bevallingsgarantie

Heb je het bevallingsbad in huis, maar maak je uiteindelijk geen gebruik van het bad, dan kun je alsnog € 75,- terugkrijgen wanneer ongeopende én ongebruikte bevallingspakket retourneert. Het bad halen wij weer bij je op. 

Annuleer je het bad voordat het opgestuurd is, dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Hiervoor is geen reden en/of bewijs van medische indicatie nodig. 

Veiligheid én hygiëne

Het bevallingsbad wordt bij ons na gebruik altijd opgezet, schoongemaakt, volledig gedesinfecteerd én gecontroleerd. Het bevallingspakket bestaat enkel uit nieuwe en ongebruikte spullen. Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over de veiligheid en hygiene.

birthpools-birthpool-regular-top-fce3cf2e.webp

UITGEBREID BEVALPAKKET

 voor een veilige en hygiënische badbevalling.

birthpools-product58 (1).jpg

BIRTHPOOL IN A BOX PRO

Professioneel 2-persoons bevalbad van het merk Birth Pool in a Box speciaal ontworpen voor hergebruik

birthpools-product16.jpg

Twee-Persoons

Het bad is voor verzending compleet gedesinfecteerd en gecontroleerd op meerder punten. Zo ben je altijd verzekerd van een hoog kwalitatief, schoon en hygiënisch bad

Het 2 -persoons Bevalbad PRO van Birth Pool in a Box is speciaal ontworpen voor hergebruik. Het bad is voor verzending compleet gedesinfecteerd en gecontroleerd op meerder punten. Zo ben je altijd verzekerd van een hoog kwalitatief, schoon en hygiënisch bad. Het bevallingsbad wordt thuis geleverd inclusief bevallingspakket:

 • Elektrische opblaaspomp

 • Nieuwe hygiënische binnenhoes

 • Nieuwe dompelpomp om het water na gebruik uit het bad te pompen (1500l/h, leegt het bad in ongeveer 30 minuten!)

 • Nieuw schepnetje

 • Nieuw vloerbeschermkleed – luxe met antislip laag voor de veiligheid,

 • Nieuw extra antislip-matje klein

 • Nieuwe thermometer met ideale temperatuur

 • Nieuwe niet-giftige waterslang van 10 meter (dus vullen, na afloop legen en daarna weggooien – meest hygiënische methode)

 • Meerdere universele kraankoppelstukken (past op 99 van de 100 kranen). Klik hier voor een overzicht van de koppelstukken (inclusief Quooker koppeling)

 • Set gynaecologische handschoenen lang

 • Duidelijke Nederlandstalige handleiding

de prijs is inclusief het bij u thuis bezorgen én ophalen van het bad na de bevalling. Het bad en de elektrische opblaaspomp gaan retour. De overige producten gooi je i.v.m. de hygiëne na gebruik weg of je houdt en reinigt ze voor eigen gebruik.  Je ontvangt het bad in week 36 van je zwangerschap. De huurperiode is tot en met week 42. Bij het afronden 

030Jodydeijnenphotography_nova_edited.jpg

Bevallingsbad Birth Pool in a Box Pro (2 pers)

Professioneel bevallingsbad

Eventueel ruimte voor partner

Gevoel van bewegingsvrijheid

650 liter water

Geen maximale lichaamslengte

Bij lang postuur, meer ruimte

 

Buitenmaten: 193 x 165 x 76cm

185,- EURO

Volg u een cursus bij HypnoBirthing Zeeland?

U krijgt
50,- Euro Combinatiekorting 


 

bottom of page